Despre mine pot sa va spun multe … chiar foarte multe. Ideea e ca m-am nascut pe 24 Septembrie 1984 in Gherla , judetul Cluj.

Am urmat Liceul Teoretic Petru Maior din Gherla  la  profilul Socio -Uman.
In timpul liceului am cantat cu  trupe cum ar fi : Wild Breeze, Virus, Wanna in care eram bineinteles ….basist.

Dupa liceu … a urmat facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei la sectia  ,,Colegiul de Institutori” (aici mentionat ca a fost alegerea mamei mele, eu vroiam sa dau la Conservator , dar cum o iubesc asa mult pe mama i-am facut pe plac).

In facultatea am cantat cu trupele Antidot (alternativ) si Shadowsail (Transylvanian melodic death metal) cu care am continuat si dupa facultate.

A urmat perioada in care a trebuit sa muncesc , am oscilat in joburi : mai intai am fost vanzator de telefoane (cica eram dealer Voda..ne – asa ziceau ei) dupa care invatator in comuna Santejude si apoi Taga (timp de un an) si dupa care m-am angajat alpinist utilitar si tehnician retele de comunicatii.
Intre timp m-am despartit de baietii de la Antidot , ramanand doar cu trupa mea de suflet Shadowsail cu care am avut o multime de concerte.

In toamna anului 2007  m-am mutat in Bucuresti pentru a canta la bas cu trupa HI-Q alaturi de Neuro (chitara) si Nunu (tobe) , cu  ei am mai cantat in trupa Wanna.

Momentan treaba merge foarte bine , ma simt foarte bine alaturi Florin, Mitza, Anya, Nunu, Neuro si Virgil .

Avem concerte foarte multe prin tara si ne distram de minune. Simt ca mi-am gasit locul cu adevarat intr-o trupa si simt ca intradevar cineva mai iubeste acolo sus.

Ce mai … asta am fost si asta sunt … I love music … I love life … I love girls ( sa nu uitam de asta :D)
Va iubesc si va pup pe toti din mers.

Advertisements

RSS Twitter – Ce fac acum?

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Calendar

June 2018
M T W T F S S
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Statistici

  • 3,305 Vizitatori
Advertisements

%d bloggers like this: